Attends Blog

Er zijn veel mensen die vroeg of laat last krijgen van ongewild urineverlies. Vind op onze blog meer informatie over incontinentie en gerelateerde onderwerpen.

Wij wensen u onbezorgde feestdagen en een gezond 2021!

De feestdagen komen eraan! Gezellig (na)tafelen met uw geliefde, in kerstpyjama cadeautjes uitpakken bij de kerstboom of lekker in uw eentje genieten van de sfeer en een kerstfilm. Wat u ook gaat doen, zorgen over onverwacht urineverlies horen er niet bij. Natuurlijk hebben we tips voor u om het u gemakkelijk te maken.

   

Waar gaat u zitten aan tafel?

Een beetje een open deur, maar zorg ervoor dat u makkelijk van tafel kunt. Als u iemand moet passeren of zelfs moet vragen ruimte te maken zodat u naar het toilet kunt gaan, is de kans groter dat u hier in gedachten veel mee bezig bent. Daarbij kan het zijn dat u wc-bezoek gaat uitstellen met mogelijk vervelende gevolgen. Als u makkelijk even van tafel kunt, heeft eigenlijk niemand in de gaten dat u wellicht vaker gaat dan uw tafelgenoten. Dat geeft rust, waardoor u optimaal kunt genieten.

volwassen-paar-maakt-een-hart-van-kerst-snoep

Kies voor maximale bescherming

Het kan zijn dat uw zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen als u een iets zwaarder product kiest dan u normaliter gebruikt. U hoeft dan minder snel een inlegger te verwisselen en kunt meer ongelukjes aan. Over een ontsnappende geur hoeft u zich niet te bekommeren. Onze producten sluiten alle geurtjes prima in!

Neem extra producten in uw handtas mee 

Gaat u bij iemand anders op bezoek? Neem wat extra inlegkruisjes of inleggers mee. Vergeet ook niet om natte doekjes mee te nemen, erg handig om uzelf weer op te frissen! Grote handtassen zijn gelukkig mode, extra ondergoed past er vast in.

Lees hier meer over de vochtige reinigingsdoekjes van Attends.

Feestkleding

Ook feestelijke kleding kan makkelijk aan- en uit te trekken zijn. Een elastiek in de taille ziet niemand met een schitterende blouse of tuniek eroverheen. In het toilet kunt u zo sneller uw broek uitdoen. Gaat u met uw eigen auto, fiets, scooter of scootmobiel op pad? Neem dan in een goed afgesloten tas een reserveset kleding mee. Wedden dat u deze niet nodig heeft? Dat komt ook omdat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. ‘Beter mee verlegen, dan om verlegen’ is een toepasselijk gezegde in deze situatie!

Let op wat u eet en drinkt

Cafeïne, alcohol, chocolade, sterk gekruid voedsel, zuivelproducten en andere voedingsmiddelen en dranken kunnen een gevoelige maag van streek maken. Vaak weet u uit ervaring wat u beter kunt vermijden of met mate kunt gebruiken. Eet gerechten waar veel vezels in zitten om uw maag en darmen een handje te helpen. Wat uw blaas ook helpt, is om door de dag heen kleine beetjes te drinken in plaats van veel in korte tijd.

Een schema volgen

Maak een goed schema voor toiletbezoeken en begin dit een week voor de feestdagen te volgen. Of het nu gaat om een schema waarbij u om de twee uur of elk half uur een toiletbezoek pleegt, zo traint u de blaas en verkleint u de kans op ongelukjes. Dit geeft rust, zodat u ongestoord kunt genieten.

Zorg voor productvoorraad

Attends producten worden op voorschrift vergoed door uw zorgverzekeraar en zijn verkrijgbaar bij medisch speciaalzaken en apotheken. 

U kunt altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice als u vragen heeft over de producten of verkrijgbaarheid op telefoonnummer: 088 - 220 88 22. Wij helpen u graag verder.


We hopen dat deze tips u kunnen helpen u zo goed mogelijk voor te bereiden op de feestdagen. 

Veel plezier!


Bericht heeft geen opmerkingen.
Reageer

Captcha Image