Attends Blog

Er zijn veel mensen die vroeg of laat last krijgen van ongewild urineverlies. Vind op onze blog meer informatie over incontinentie en gerelateerde onderwerpen.

Het is vakantie, pak uw koffer in!

Het is een uitdaging om leuke kleren in te pakken voor uw vakantie. Hebt u last van urineverlies? Dan is het verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen en voldoende incontinentiemateriaal mee te nemen.
In Nederland zijn er meer dan één miljoen mensen incontinent. 
We geven u goede tips zodat u zich, ook tijdens uw vakantie, geen zorgen hoeft te maken over ongewenst urineverlies.

Wij Nederlanders houden van vakantie en verre reizen. Naar verwachting zullen deze zomer veel mensen binnen Nederland en Europa vakantie houden. Volgens deskundigen is het zelfs belangrijker dan ooit om er op uit te gaan.

Pak wat extra in


U heeft het vast al eens meegemaakt. Het vliegtuig of de trein is vertraagd of uw reis is in het slechtste geval geannuleerd. U reist per auto en krijgt onverhoopt te maken met files of omwegen die uw reis verlengen. 

Het laatste wat u wilt is dat uw voorraad meegenomen incontinentiemateriaal opraakt voordat u thuis bent.
Het is beter om iets teveel dan te weinig mee te nemen. Voorkom dat u tekort komt.
U kent uw eigen lichaam het best en weet hoeveel materiaal u in 24 uur gebruikt.
Neem genoeg mee voor 2 tot 3 dagen extra.


Overweeg een hoger absorptievermogen voor af en toe

De reis is nog lang niet voorbij en u merkt dat het incontinentiemateriaal moet worden vervangen.
Degene naast je ligt in diepe slaap, het cabinepersoneel is druk met het serveren van maaltijden of turbulentie maakt dat iedereen op zijn stoel moet blijven zitten met de veiligheidsriem om.
U maakt een rondreis zonder te weten wanneer u gebruik van een toilet kunt maken.
Tijdens een stedentrip met een bomvol programma merkt u dat de toiletpauzes beperkt en kort kunnen zijn.
Deze scenario’s kunt u tegenkomen tijdens uw vakantie.

Dit betekent dat u langer met uw incontinentiemateriaal moet doen dan u gewend bent. 

Wij raden u aan om dan te kiezen voor incontinentiemateriaal met een hoger absorptievermogen dan gebruikelijk. Als u bijvoorbeeld Attends Soft 5 gewoonlijk gebruikt, kunt u in dergelijke gevallen overwegen Attends Soft 6 of Attends Soft 7 te gebruiken. Zo bent u er zeker van dat niets doorlekt tot u de kans heeft om naar het toilet te gaan.

Heeft u de vrijheid tijdens uw vakantie om uw toiletbezoek zelf te regelen? Dan raden wij u aan om uw gebruikelijk incontinentiematerialen te gebruiken. Dit is comfortabel voor u en bovendien spaart u daarmee het milieu.


Voorkom doorlekken in bed

Ziet u op tegen het doorbrengen van de nacht ergens anders uit angst voor urineverlies tijdens de slaap en het vervuilen van het beddengoed?
De Attends Cover-Dri onderleggers zijn goed om mee te nemen. U kunt rustig slapen zonder bang te zijn om door te lekken. 

De Attends Cover-Dri Plus 80x170cm kan worden geleverd in een handig reispakket. Het bevat 7 producten en is perfect om mee te nemen op vakantie. Het beschermt bed, matras, (rol)stoel en andere plaatsen waarvan u niet wilt dat urineverlies onaangename situaties veroorzaakt.

Lees hier meer over Attends Cover-Dri Plus


Bescherm de huid tegen irritatie

Urineverlies heeft invloed op de huid. Door contact met urine ontstaat roodheid, uitslag, jeuk en branderigheid. Als u naar een ander land gaat met een ander klimaat en luchtvochtigheid dan uw huid gewend is, zullen deze klachten eerder ontstaan of verergeren.
Daarom raden wij u aan om Attends Care Cream te gebruiken. Deze crème zorgt voor extra hydratatie. Het legt een dun beschermend laagje op de huid om deze zacht te houden.

Lees hier meer over Attends Care Cream.  Reinig de huid onderweg

Op reis is het fijn om een simpel reinigingsproduct te hebben dat u onderweg kunt gebruiken zoals de vochtige reinigingsdoekjes, Attends Wet Wipes.
Speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid, zonder parfum en alcohol vrij.

Voor een snelle en eenvoudige reiniging. Fris uzelf er snel mee op zonder dat er water bij nodig is. Ideaal als u incontinentiemateriaal verwisselt.

Attends Washing Lotion is een zeepvrije en milde waslotion. Handig op de camping of iedere plaats zonder water.

Ontdek hier onze beschermende reiniging en huidverzorgingsproducten.

Tip: Als u niet het hele pak Attends Wet Wipes mee wilt nemen als u onderweg bent, raden wij u aan om een paar doekjes in een luchtdicht zip-lock zakje te doen en mee te nemen.


Lees hier meer over Attends Wet Wipes.

Lees hier meer over Attends Washing Lotion.


Heeft u andere tips voor reizen met incontinentie? Voel u vrij om uw ervaringen te delen in de reacties hieronder.


Bericht heeft geen opmerkingen.
Reageer

Captcha Image