Attends Blog

Er zijn veel mensen die vroeg of laat last krijgen van ongewild urineverlies. Vind op onze blog meer informatie over incontinentie en gerelateerde onderwerpen.

De nieuwe Pull-Ons 10 zijn gearriveerd

Wat is nieuw?

Pull-Ons 10 is het nieuwste product van Attends. De Pull-Ons 10 breidt het alles-in-één broekjes assortiment uit naar het hoogste absorptieniveau, dat tot 15% meer absorptievermogen heeft. Deze zijn verkrijgbaar in de maten medium (M), large (L) en extra groot (XL).

Attends Pull-Ons zijn geschikt voor alle soorten incontinentie

Attends Pull-Ons zijn alles-in-één broekjes, verkrijgbaar in absorptieniveaus 3, 5, 8 en nu ook in het hoogste niveau, 10. Dit betekent dat de producten zijn geschikt voor lichte (3), matige (5) en zware (8, 10) incontinentie. Alle producten van het Pull-Ons assortiment hebben hetzelfde ontwerp en een superabsorberende kern met hoog absorptievermogen en lage vocht terugslag, voor veiligheid tegen doorlekken en het behoud van een comfortabel droge huid.

Gebruik van Attends Pull-Ons

Het is belangrijk dat u de juiste maat en absorptiecapaciteit kiest. De juiste maat zorgt voor een goede aansluiting op het lichaam zodat de Pull-Ons optimale bescherming biedt tegen doorlekken. Meet uw heup- en middelomvang en neem de grootste maat als uitgangspunt. Maak daarna een keuze uit de beschikbare absorptiecapaciteiten (3, 5, 8 of 10). U kunt Attends Pull-Ons gebruiken zoals normaal ondergoed:

Gebruik van Attends Pull-Ons

Attends Pull-Ons zijn vervaardigd van zeer zacht materiaal. Dankzij de vormgeving volgt deze de contouren van uw lichaam zodat deze niet opvalt onder uw kleding.

Attends Pull-Ons: Uiterst zacht, Droog & Discreet

De Attends Pull-Ons biedt u:

  • een anatomische pasvorm voor extra discrete aansluiting op het lichaam
  • zachte materialen voor extra comfort en het behoud van een gezonde huid
  • de vertrouwde en bewezen Attends kerntechnologie voor een comfortabel droge en gezonde huid

Attends Pull-Ons: Uiterst zacht, Droog & Discreet

proDERM

Wilt u meer informatie?

Neem contact voor meer informatie:


088 220 88 99  info@attends.nl Gratis proefpakket
Bericht heeft geen opmerkingen.
Reageer

Captcha Image